Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23633 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: unsplash

У Вінниці сталися вибухи через ворожий ракетний обстріл. Голова Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов повідомив про загиблих та поранених.

Голова Офісу президента Андрій Єрмак уточнив, що у Вінниці влучили по цивільному об’єкту.

«Черговий терористичний акт країни-терориста у Вінниці. Ракетний обстріл мирного міста росіянами, локацій, де немає військових об‘єктів», – написав він.

У поліції уточнюють, що три російські ракети поцілили в будівлю з офісними приміщеннями. Від ударів постраждали також Будинок офіцерів та розташовані неподалік житлові будинки. Чотири ракети збила протиповітряна оборона.

Наразі відомо про шістьох поранених та двох загиблих, серед яких маленька дитина.

На місці прильотів виникла пожежа, вогонь перекинувся і на автостоянку. Зараз там горять близько 50 автомобілів. Над ліквідацією вогню працюють рятувальники.

Оновлення: за даними ДСНС, попередньо — вісім осіб загинуло та вісім травмовано. Згоріло 25 автомобілів. Працюють 90 рятувальників. Станом на 12:31 кількість загиблих збільшилася до 12, 25 поранених.

Фото: ДСНС

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button