Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23579 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Ілюстративне фото: YU Carla / Unsplash

28-31 липня у Львові пройде чотириденний воркшоп, на якому навчатимуть створювати розкладні меблі для переселенців.

Організатори — Інститут міста та Rubber City — відібрали для участі 20 учасників. Теоретична частина включає дизайн, макетування та комп’ютерне екскізування. Під час практики майструватимуть набір меблів для прихистку для переселенців у Великих Грибовичах.

«Такі меблі можна компактно упакувати і легко перевозити з домівки у домівку, відтворюючи свій затишок у новому приміщенні», — зазначили організатори.

Практику створення розскладних меблів можна буде поширювати на інші прихистки по всій країні як недороге та практичне рішення. Саме тому команда створить технічний пакет з описом та макетами меблів, переліком необхідних матеріалів та їхньою вартістю.

Журналістів запрошують долучитися до екскурсії до прихистку та до практичних занять, які проходитимуть на LEM station (вулиця Дмитра Вітовського, 57). Деталі можна уточнити у керівниці програми комунікації Інституту міста Дарини Мендели: [email protected]; 066 101 65 50

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button