Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23449 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: hotel-tourist.kiev.ua

Правоохоронці викрили багатомільйонну схему розкрадання майна профспілкових організацій. Без обов’язкового погодження Фонду держмайна посадовці незаконно продали 80 майнових комплексів у різних регіонах України, зокрема в Києві та Конча-Заспі. Про це повідомляє Держбюро розслідувань.

З 1992 року по теперішній час посадовці Федерації професійних спілок України та Федерації приватних акціонерних товариств оформляли відчуження курортно-оздоровчих, спортивних та інших державних комплексів.

Серед об’єктів: готелі «Турист» та «Дружба» у Києві; санаторії «Жовтень» у Конча-Заспі, «Куяльник» у Одесі, «Моршинський» у Львівській області та «Поляна» на Закарпатті; спортивні комплекси, зокрема будівля, в якій розташований Kyiv Sport Club.

Всі прибутки від експлуатації майна підуть у держбюджет.

Санаторії «Жовтень» у Конча-Заспі

Продовжується досудове розслідування за статтею КК України про розтрату й заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем.

Санаторій «Куяльник» у Одесі

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button