Львівський виробник продає веганські сосиски та бургери
Напівфабрикати зроблено на основі горохового протеїну, білку сої та пшениці.
Напівфабрикати зроблено на основі горохового протеїну, білку сої та пшениці.
Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 11 років та 26 днів. За цей час ми опублікували 26903 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
Стати членом Товариства | Хто ми такі?
Львівське веганське виробництво «Зелена Корова» створило альтернативи м’ясним напівфабрикатам на рослинному білку, повідомляє Лавка традицій.
Сосиски для хот-догів і грилю, фіш-крокети, ескалоп, бургер і нагетси зроблено на основі горохового протеїну, білку сої та пшениці. У складі — рослинна основа, харчові волокна, білок та ненасичені жирні кислоти. Підсилювачів смаку та штучних барвників немає.
Сосиски та ковбаски коптять натуральним шляхом — справжньою деревинною тирсою, не вживаючи «рідкий дим».
Упаковка ковбасок для грилю коштує 149 гривень, веганський бургер — 182 гривні.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті