Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/LavkaSilpoUa

Львівське веганське виробництво «Зелена Корова» створило альтернативи м’ясним напівфабрикатам на рослинному білку, повідомляє Лавка традицій.

Сосиски для хот-догів і грилю, фіш-крокети, ескалоп, бургер і нагетси зроблено на основі горохового протеїну, білку сої та пшениці. У складі — рослинна основа, харчові волокна, білок та ненасичені жирні кислоти. Підсилювачів смаку та штучних барвників немає.

Фото: facebook.com/LavkaSilpoUa

Сосиски та ковбаски коптять натуральним шляхом — справжньою деревинною тирсою, не вживаючи «рідкий дим».

Фото: facebook.com/zelenakorova

Упаковка ковбасок для грилю коштує 149 гривень, веганський бургер — 182 гривні.

Фото: facebook.com/LavkaSilpoUa

Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
всього від 100 грн/місяць!

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button