Львівський виробник продає веганські сосиски та бургери
Напівфабрикати зроблено на основі горохового протеїну, білку сої та пшениці.
Напівфабрикати зроблено на основі горохового протеїну, білку сої та пшениці.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24969 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
Львівське веганське виробництво «Зелена Корова» створило альтернативи м’ясним напівфабрикатам на рослинному білку, повідомляє Лавка традицій.
Сосиски для хот-догів і грилю, фіш-крокети, ескалоп, бургер і нагетси зроблено на основі горохового протеїну, білку сої та пшениці. У складі — рослинна основа, харчові волокна, білок та ненасичені жирні кислоти. Підсилювачів смаку та штучних барвників немає.
Сосиски та ковбаски коптять натуральним шляхом — справжньою деревинною тирсою, не вживаючи «рідкий дим».
Упаковка ковбасок для грилю коштує 149 гривень, веганський бургер — 182 гривні.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті