Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24969 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/LavkaSilpoUa

Львівське веганське виробництво «Зелена Корова» створило альтернативи м’ясним напівфабрикатам на рослинному білку, повідомляє Лавка традицій.

Сосиски для хот-догів і грилю, фіш-крокети, ескалоп, бургер і нагетси зроблено на основі горохового протеїну, білку сої та пшениці. У складі — рослинна основа, харчові волокна, білок та ненасичені жирні кислоти. Підсилювачів смаку та штучних барвників немає.

Фото: facebook.com/LavkaSilpoUa

Сосиски та ковбаски коптять натуральним шляхом — справжньою деревинною тирсою, не вживаючи «рідкий дим».

Фото: facebook.com/zelenakorova

Упаковка ковбасок для грилю коштує 149 гривень, веганський бургер — 182 гривні.

Фото: facebook.com/LavkaSilpoUa

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button