Львівський виробник продає веганські сосиски та бургери
Напівфабрикати зроблено на основі горохового протеїну, білку сої та пшениці.
Напівфабрикати зроблено на основі горохового протеїну, білку сої та пшениці.
Львівське веганське виробництво «Зелена Корова» створило альтернативи м’ясним напівфабрикатам на рослинному білку, повідомляє Лавка традицій.
Сосиски для хот-догів і грилю, фіш-крокети, ескалоп, бургер і нагетси зроблено на основі горохового протеїну, білку сої та пшениці. У складі — рослинна основа, харчові волокна, білок та ненасичені жирні кислоти. Підсилювачів смаку та штучних барвників немає.
Сосиски та ковбаски коптять натуральним шляхом — справжньою деревинною тирсою, не вживаючи «рідкий дим».
Упаковка ковбасок для грилю коштує 149 гривень, веганський бургер — 182 гривні.
Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» всього від 100 грн/місяць!
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті