Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23647 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/president.gov.ua

Об’єднання представників туристичної індустрії Visit Ukraine запустило тури містами, які постраждали від війни, — Києвом, Черніговом, Сумами та Харковом. Окремий тур пропонувалося організувати Бучею та Ірпенем, які перебували під російською окупацією.

Ідея прогулянки містами, на вулицях яких знаходили тіла розстріляних окупантами мешканців, викликала різку критику в соцмережах.

Засновник Visit Ukraine Антон Тараненко пояснює появу серії турів «Сміливі міста» користю від додаткових свідчень про російські злочини в Україні.

«Комусь треба відвідати міста-герої для того, щоб розказати і показати про страшні злочини окупантів. Наразі в нас є запити від відомих іноземних блогерів, топових журналістів та пересічних іноземців саме на відвідання турів по хоробрих містах. Вони хочуть це побачити, як Джонсон, Макрон, Шольц, Шон Пенн, Бен Стіллер, Анджеліна Джолі», — зазначає він.

Наразі туру Бучею та Ірпенем у розділі «Сміливі міста» немає, але можна замовити, наприклад, екскурсію місцями обстрілів у Києві: пошкодження телевежі біля метро «Дорогожичі», понівечений фасад театру «Київська мала опера» тощо. 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button