Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23543 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Christian Wolf / Вікіпедія

Міністерство закордонних справ України закликає Німеччину відреагувати на «наративи російської пропаганди» у матеріалах російськомовної служби німецької медіакомпанії Deutsche Welle. Про це заявив речник МЗС Олег Ніколенко.

«Наразі нам не зрозуміло, чому російська служба німецького мовника підіграє російській пропаганді, маніпулює цитатами та здійснює підміну понять щодо причин та наслідків агресії Росії проти України», — заявив він.

У міністерстві наводять приклади публікацій DW — про пропозицію російської партії визнати Україну державою-терористом; коментарій німецького оглядача про загрозу Запорізькій АЕС з боку України тощо.

Deutsche Welle — державна медіакомпанія, яка мовить за кордон. На початку лютого цього року в Росії анулювали акредитації кореспондентів російської служби DW, а у березні, після початку повномасштабного вторгнення в Україну — заблокували сайт через невідповідність висвітлення війни офіційній позиції російської влади.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button