Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: unsplash

Терапевти по всій Англії призначатимуть пацієнтам піші прогулянки або поїздки на велосипеді для покращення психічного та фізичного здоров’я та, щоб зменшити навантаження на Нацслужбу охорони здоров’я країни. Про це пише The Guardian.

Такий експеримент, вартістю 12,7 млн фунтів стерлінгів, розпочнеться цього року під патронатом Міністерства транспорту. Він є частиною проєкту «соціальних призначень», який включає немедичні заходи для покращення здоров’я, зокрема й читання.

Ідея зосереджена саме на стимулюванні активних подорожей, її реалізація здійснюватиметься в 11 регіонах країни. У рамках випробування безкоштовно надаватимуть велосипеди, та створять окремі групи, які включатимуть активності для фізичного та психічного здоров’я.  

Раніше уряд країни закликав фінансувати діяльність, засновану на читанні, щоб подолати самотність. Опитування понад 1 600 дорослих, проведене благодійною організацією The Reader, показало, що 75% тих, хто регулярно читає, вважають, що читання позитивно впливає на їхнє психічне здоров’я.

У 2020 році у Великій Британії створили новий державний контрольний орган, який займається виключно промоцією велосипедного і пішохідного руху та облаштуванням відповідної інфраструктури.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button