Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23612 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Сергій Нуженко

У Львові, Рівному, Хмельницькому, Вінниці та інших містах аноніми повідомили про «замінування» низки об’єктів. Фахівці працюють на місцях, але, як наголошується, надходження інформації про нібито замінування є елементом гібридної інформаційної війни, яку ведуть росіяни.

Про замінування у Львові повідомив депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич. За його словами, надійшла анонімна інформація про замінування п’яти об’єктів у місті: залізничний вокзал, автовокзал на Стрийській, ТЦ «Магнус», Винниківський та Краківський ринки.

Також надійшла інформація і про можливі замінування у Рівному. Голова Рівненської ОВА Віталій Коваль повідомив про анонімний дзвінок щодо замінування залізничного вокзалу, автовокзалу та ринку на вулиці Сагайдачного.

Відомо, що правоохоронці перевіряють інформацію щодо мінування ринку у Мукачевому. У Вінниці та Хмельницькому надійшла інформація про замінування залізничного вокзалу. У Луцьку перевіряють ТРЦ «Порт Сіті».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button