Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23632 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Гент. Фото: unsplash

Влада бельгійського міста Гент розпочне будівництва поселення для біженців з України, яке планують відкрити на початку 2023 року. Про це повідомляє The Mayor.

У Генті до напливу біженців вже існував дефіцит житла. Так, минулого року 10 тисяч студентів не могли орендувати помешкання. Тому на початку цього року місто оголосило про план розпочати контроль над кількістю студентів шляхом співпраці з університетами.

За даними ООН на 16 серпня, у Бельгії зареєстровано понад 52 тисячі українських біженців, серед них у Фландрії – близько 16 тисяч. У Генті наразі проживає 332 українці, але місто готується до напливу біженців.

Містечко для біженців буде розташоване на околиці міста.

Роботи на ділянці розпочнуться у вересні. Планується, що там буде близько 200 одиниць житла, які зможуть вмістити майже 600 людей.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button