Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23632 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Наслідки удару по залізниці у селі Чаплине 24 серпня

У День Незалежності, 24 серпня, повітряна тривога в Україні лунала 189 разів. Про це свідчать дані каналу «Карта повітряних тривог». Це абсолютний рекорд від початку повномасштабного російського вторгнення.

Найдовше тривоги тривали у Запорізькій та Дніпропетровській областях — понад 13 і понад 14 годин. Найбільше сигналів пролунало у Кіровоградській і Полтавській областях.

«Вчорашнє свято Незалежності росіяни псували з маніакальною жорстокістю. За минулу добу поліція зафіксувала обстріли 58 населених пунктів — це значно вища кількість обстрілів, ніж ми фіксуємо зазвичай», — зауважив перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін.

Зокрема, росіяни обстріляли залізницю у селищі Чаплине на Дніпропетровщині — п’ять ракет потрапили у вагони пасажирського поїзда та житловий сектор. Рятувальники завершили пошуки сьогодні вранці. Кількість жертв склала 25 людей, серед них двоє дітей: 11-річний хлопчик загинув під завалами будинку, шестирічна дитина — під час пожежі в автомобілі біля залізничної станції. Ще 31 людину поранено.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button