Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23609 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото зі сторінки facebook.com/rbsdukraine

Під час церемонії літнього сонцестояння шамани американського племені лакота-сіу в Мато Тіпіла (Вежа Диявола, Вайомінг) помолилися за мир в Україні та виготовили оберіг, покликаний завершити війну.

Про це повідомляє Рада ботанічних садів та дендропарків України.

Оберіг — це чотири пучки тютюнового полотна у священних кольорах: жовтий, червоний, чорний і білий. Його освячено духовною силою люльок. Як вважають лакота-сіу, якщо оберіг розмістити на дереві в Україні, це допоможе припинити насильство, поклавши край війні. 

Шамани Дейв Горобець, Айван Уважний Кінь, Менні Залізний Яструб і Боско Птаха передали оберіг нідерландському актору Вальдемару Торенстрі та письменнику Серву Вімерсу, наказавши подбати, аби він потрапив до України. Оберіг привіз, зрештою, посол Нідерландів Йеннес де Мол.

Його розмістили у київському ботанічному саду імені Гришка — на гінкго білоба, що росте на Алеї Миру, ліворуч від входу до колекційно-експозиційної ділянки «Виткі рослини».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button