Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23538 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Evgeniy Surzhan / Unsplash

Українські студенти, які досліджують містобудування, планування та архітектуру, запрошуються подати заявку на стипендії за програмою Німецької служби академічних обмінів.

Програму, яка передбачає різні форми допомоги, запровадили на тлі російської агресії проти України. У ній беруть участь Технічний Університет Кайзерслаутена, Бранденбурзький Технічний Університет у Котбусі, Технічний Університет Любека та Берлінський Технічний Університет.

Участь можуть узяти студенти, які навчаються в українских університетах і можуть слухати курси онлайн, а також ті, хто переїхав до Німеччини та має змогу відвідувати заняття там.

20 студентам в Україні запропонують стипендії в розмірі 200 євро на місяць на пів року. Шістьом студентам, які навчатимуться в Німеччині, компенсують витрати на проїзд і забезпечать щомсячну стипендію в розмірі 861 євро протягом п’яти місяців.

Дедлайн подання заявок продовжено до п’ятого вересня.

Дізнатися про програму докладніше та подати заявку можна за посиланням.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button