Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Annie Spratt / Unsplash

Восьмого вересня у Варшаві відкривається коворкінг для українських стартапів, які через війну вимушені шукати нові шляхи розвитку власного бізнесу, повідомляє AIN.UA.

«Відкриття простору стане чудовою можливістю зустрітися із засновниками українських стартап-проектів, представниками польських фондів Венчурного Капіталу та інституціями бізнес-середовища з Польщі та України в одному місці», — зазначають у Polish-Ukranian Startup Bridge – проєкті, який організує коворкінг.

Фото: facebook.com/startupbridge.eu

Коворкінгом PUSB можуть користуватись стартапи, які відповідають таким умовам:

  • громадяни України, які до 24 лютого, запустили розробку власних продуктів та/або послуги з високим технологічним потенціалом;
  • ведуть бізнес або шукають можливості для розширення своєї діяльності на території Польщі та Євросоюзу;
  • стартап офіційно зареєстрований не довше як 60 місяців (може бути різна форма реєстрації ФОП чи ТОВ).

Зареєструватися можна на сайті PUSB. Після підтвердження реєстрації треба підписати договір на користування місцем. Загальна кількість учасників коворкінгу обмежена: 30 місць.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button