Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Нова пошта

У деокупованому місті Балаклія на Харківщині з 12 вересня запрацювало перше відділення Нової пошти. Поки що воно буде мобільним, автомобілі компанії стоятимуть на вулиці Жовтневій, 18 щодня з 11 до 16 години.

У компанії заявили, що по всім деокупованим населеним пунктам Харківської області вони якнайшвидше відремонтують стаціонарні відділення та найближчим часом відкриють мобільні відділення для доставки посилок.

Нова пошта планує до кінця тижня відкрити ще 14 відділень в інших деокупованих містах Харківщини, а до першого жовтня відновити 80% мережі.

Директорка з управління репутацією групи компаній Нова пошта Олена Плахова в коментарі Forbes розказала, що більшість відділень компанії пошкоджені або напівзруйновані. Для їхнього відновлення Нова пошта виділила 50 млн гривень.

Минулого тижня українські військові звільнили або взяли під контроль понад 40 населених пунктів, які були тимчасово захоплені російськими окупантами у Харківській області, зокрема й Балаклію.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button