Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Скріншот youtube

Шотландський волонтер Джеймс подолав тисячі кілометрів Європою, аби привезти українським військовим автомобіль та спорядження, але в Житомирі потрапив у ДТП. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Колишній боєць французького легіону Джеймс викупив військовий «Ленд Ровер» у британського уряду і на ньому вирушив до України. Проїхавши 1700 кілометрів, він потрапив в ДТП в Житомирі.

«Він проїхав 1700 кілометрів, майже не спав із Шотландії сюди, і в Житомирі потрапив в аварію. Думаю, що причиною було те, що він довго їхав і не міг ніде зупинитися. Не знав ні мови, ні де шукати СТО. Через втому пояснити, що він робить в Україні, Джеймс зміг лише наступного дня, коли виспався в готелі», – пояснив український волонтер Володимир.

Джеймсу 59 років, він служив у танковому підрозділі військового з’єднання Франції. Українським військовим він привіз, окрім авто, рюкзаки, масксітки, суху їжу, спальники, каремати тощо

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button