Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

17 вересня у межах Європейського тижня мобільності у Львові організатори підготували урбан кафе та обговорення на тему міської мобільності, енергоефективності та кліматичної нейтральності у місті.

До обговорення запрошують міських планувальників, архітекторів, урбаністів, активістів та представників громадських організацій, а також операторів паркування, прокатів електросамокатів, велосипедів тощо.

Програма:

13:30 – обговорення «Стала міська мобільність Львова в умовах воєнного часу». План сталої міської мобільності Львова, нові виклики перед містом від початку війни, ідеї та пропозиції.

15:15 – «Urban cafe SPARCS: стала міська мобільність та кліматична нейтральність Львова». Перспективи розвитку кліматичної нейтральності та енергопозитивності Львова в умовах війни, особливості прийнятої програми кліматично нейтрального міста та розвитку енергопозитивних районів та пріоритетні завдання для міста.

17:15 – «Urban cafe з Share P. Розвиток електрозарядних станцій та паркування у місті». Розмова-обговорення представників польського стартапу Share P спільно з операторами паркування, прокатів електросамокатів, велосипедів, зарядних станцій для електроавтомобілів.

Місце проведення: туристично-інформаційний центр на вулиці Руська, 20. Реєстрація на події за посиланням.

Європейський тиждень мобільності цього року у Львові організовує команда Департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР разом з КУ City Institute/Інститут міста за підтримки проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ» від Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ Ukraine GmbH та TUMI.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button