Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23602 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Pexels

14 вересня президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн їде до Києва на зустріч із президентом Володимиром Зеленським. Вона повідомила, що обговорить приєднання України до європейської системи безкоштовного роумінгу.

Від початку російського вторгнення українські мобільні оператори надають переселенцям за кордоном послугу користування безкоштовним роумінгом. Ця соціальна послуга діє коштом українських компаній.

З 2017 року в Євросоюзі скасовано тарифи на роумінг між операторами Європейської економічної зони, до якої входять країни ЄС, Ліхтенштейн, Норвегія та Ісландія.

Урсула фон дер Ляєн також анонсувала надання 100 мільйонів євро на відновлення зруйнованих українських шкіл. Про це вона заявила сьогодні, виступаючи в Європейському парламенті.

На зустрічі з Зеленським, крім іншого, обговорять безперешкодний доступ України до Єдиного ринку. Єврокомісія також має намір розширити торгівлю з Україною в енергетичному секторі. 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button