Сільпо запускає проєкт підтримки крафтових виробників їжі
Крафтові виробники можуть отримати 50 тисяч гривень допомоги та індивідуальні менторські сесії від професіоналів.
Крафтові виробники можуть отримати 50 тисяч гривень допомоги та індивідуальні менторські сесії від професіоналів.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24969 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
«Лавка Традицій» від Сільпо і Mastercard запустили проєкт підтримки крафтових виробників їжі, які постраждали від війни. Заявку для участі у проєкті можна залишити з 15 вересня до 15 жовтня.
П’ять фудпідприємців отримають фінансову допомогу у розмірі 50 тисяч гривень на розвиток своєї справи, а також доступ до виробничих потужностей – у разі роботи з продуктами нетваринного походження.
Ще десять фудпідприємців отримають індивідуальні менторські сесії від професіоналів: голови та засновника Офісу Трансформації, підприємця Максима Бахматова, віцепрезидента з маркетингу Fozzy Group Павла Роганова, директорки з маркетингу та комунікацій Mastercard в Україні та Молдові Наталі Байдали, засновника T.B. Fruit, Galicia Тараса Барщовського, співзасновниці компанії «Нова Пошта», співвласниці ресторанів «100 років тому вперед» та «Інші бістро» Інни Поперешнюк.
Усі фудпідприємці, що залишать заявку для участі у проєкті, отримають безкоштовний доступ до курсу прикладних лекцій «Фудпросвіта» від «Лавки Традицій».
Як долучитися до проєкту:
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті