Сільпо запускає проєкт підтримки крафтових виробників їжі
Крафтові виробники можуть отримати 50 тисяч гривень допомоги та індивідуальні менторські сесії від професіоналів.
Крафтові виробники можуть отримати 50 тисяч гривень допомоги та індивідуальні менторські сесії від професіоналів.
«Лавка Традицій» від Сільпо і Mastercard запустили проєкт підтримки крафтових виробників їжі, які постраждали від війни. Заявку для участі у проєкті можна залишити з 15 вересня до 15 жовтня.
П’ять фудпідприємців отримають фінансову допомогу у розмірі 50 тисяч гривень на розвиток своєї справи, а також доступ до виробничих потужностей – у разі роботи з продуктами нетваринного походження.
Ще десять фудпідприємців отримають індивідуальні менторські сесії від професіоналів: голови та засновника Офісу Трансформації, підприємця Максима Бахматова, віцепрезидента з маркетингу Fozzy Group Павла Роганова, директорки з маркетингу та комунікацій Mastercard в Україні та Молдові Наталі Байдали, засновника T.B. Fruit, Galicia Тараса Барщовського, співзасновниці компанії «Нова Пошта», співвласниці ресторанів «100 років тому вперед» та «Інші бістро» Інни Поперешнюк.
Усі фудпідприємці, що залишать заявку для участі у проєкті, отримають безкоштовний доступ до курсу прикладних лекцій «Фудпросвіта» від «Лавки Традицій».
Як долучитися до проєкту:
Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» всього від 100 грн/місяць!
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті