Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23430 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Віталій Носач

У Glovo закінчились кур’єри за 15 хвилин після відкриття McDonald’s. Замовлення з ресторану поки зробити неможливо. Крім того, через великий попит програма перестала показувати меню ресторану.

При цьому, в компанії заявляли, що готові до напливу замовлень, і з початку осені активно збільшують кількість кур’єрів. Так, генеральний менеджер Glovo в Україні Євген Тришин напередодні заявляв, що навантаження на сервіс буде дуже високим, адже ресторани спочатку працюватимуть лише на доставку з Glovo.

Як відомо, сьогодні вперше з початку повномасштабної війни запрацювали ресторани McDonald’s. Отримати замовлення можна тільки через послугу McDelivery через сервіс Glovo.

Компанія відкрила три заклади на лівому березі: на проспекті Бажана, 3в (метро Харківська), вулиці Гришка, 7 (метро Позняки), проспекті Гагаріна, 2а (Дарниця). Приблизно через тиждень обіцяють відкрити ще сім закладів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button