Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: ДСНС

До лісів Київської області не можна буде ходити ще принаймні рік через міни, повідомив на брифінгу заступник очільника ДСНС Роман Примуш.

Це період був би значно коротшим, якби піротехніки на Київщині продовжували працювати так само інтенсивно, як у квітні-травні. Однак зараз основні сили спрямували на Харківську область.

«Якщо в Києві основна інфраструктура вже безпечна, а залишається небезпека у лісах та полях, до того ж це не суцільні мінні поля, то, бачачи ситуацію в Харкові, де заміновано житловий фонд, ми маємо розставляти пріоритети», — пояснив Примуш.

Раніше він завляв, що Україна зараз на першому місці у світі за площею замінованих територій. На те, щоб повністю очистити акваторії та суходіл, піде майже десятиліття.

З початку повномасштабного вторгнення в Україні було знешкоджено понад 200 тисяч вибухонебезпечних предметів, серед них — понад дві тисячі авіабомб.

Читайте також: Я помітив щось схоже на міну, що робити далі? Пояснюємо та показуємо

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button