Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23602 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: ELLA DON / Unsplash

Інтернет-портал про ігри PlayUA розробив маркування російських ігор для платформи Steam.

Користувачі Steam можуть підписуватися на «кураторів» — групи, які виробляють рекомендації щодо тих чи інших ігор. Якщо підписатися на куратора «Обережно, русняві ігри», він попереждатиме про те, що реліз створено російськими розробниками.

«Варто зауважити, що завдяки політиці контролю якості ігор Steam (якої вже давно немає) промаркувати абсолютно весь руснявий мотлох у ціновому діапазоні до 80 гривень навряд чи вийде, тож першочергово тут зібрано ігри, які вам можуть порекламувати/порадити за межами Steam», — зазначає команда PlayUA.

Портал заважує, що російські ігри нерідко мають українську локалізацію та маскуються, тому зрозуміти, що гра зроблена студією з Росії, буває непросто.

Читайте також: Меру буде важко. Вийшов симулятор міста на спині велетенського чудовиська

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button