Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 293 днів. За цей час ми опублікували 23602 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Миколаївська обласна військова адміністрація

Україна та Данія реалізовуватимуть програми відновлення комунальної інфраструктури Миколаївщини. 28 вересня відбулося друге засідання Координаційного комітету програми українсько-данського енергетичного партнерства.

Так, кошти передбачені програмою на поточний період для надання благодійної допомоги, їх направлять на відновлення теплопостачання Миколаївської області.

Сьомого вересня розпочав роботу Офіс відновлення Миколаївщини. Першим кроком стало створення дорожньої карти та погодження її з представниками Данії. Країна виділить 600 мільйонів данських крон (понад 87 млн доларів) на озброєння та долучиться до післявоєнної відбудови Миколаєва, який страждає від бомбардувань РФ.

Раніше уряд Данії надав Миколаєву техніку для першочергового відновлення, зокрема екскаватори, самоскиди та навантажувачі.

Міністерство розвитку громад та територій України, Міністерство закордонних справ Данії та Данське енергетичне агентство у 2021 році уклали угоду про співробітництво. Її завданням є зміцнення сприятливого середовища для інвестицій у сталу енергію та централізоване теплопостачання. Угодою передбачено виділення 6,4 млн данських крон строком до 2026 року на сферу теплопостачання.


Проект реалізується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки у рамках Transition Promotion Program. Погляди, викладені у цьому матеріалі, належать авторам і не відображають офіційну позицію МЗС Чеської Республіки.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button