Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23648 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: unsplash

Польська туристична фірма відновлює туристичні поїздки до Львова, пише видання «ВПольщі». 15 жовтня відбудеться перша подорож з повномасштабного вторгнення РФ в Україну. 

У компанії пояснюють, що рішення про відновлення подорожей до Львова є реакцією на попит ринку: «Нас постійно запитують, коли можна буде організувати поїздку до Львова, тому ми вирішили відновити наші поїздки».

Компанія Quand Tourist перевозила людей через український кордон, незважаючи на війну. Вони розповідають, що це були перевезення різного характеру: люди їздили допомагати або відвідувати поляків.

В екскурсійну програму входить огляд: площі Ринок, будівлі ратуші, Львівської опери, готелю «Жорж» пам’ятника Адаму Міцкевичу, тощо. Одноденна поїздка до Львова коштує від 150 до 190 злотих.

Туризм на заході України відновився ще у травні, а влітку в деяких місцях досягнув 50-80% від показників 2021 року, підтверджує львівський туроператор. Водночас у центрі та на півночі України також спостерігалося відновлення, але вже у менших масштабах, ніж на заході.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button