Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23639 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook/SagaDevelopmentUkraine

Містян запрошують долучитись до опитування, а також поділитись потребами та проблемами вуличного та дворового простору Подолу на розі вулиць Ярославської та Волоської. Про це повідомляє ініціатива «Подільський дворик».

На основі дослідження учасники ініціативи запропонують трансформації простору та передадуть рекомендації Подільській РДА.

2021 року група мешканців району звернулись до архітекторів з бюро ініціативної архітектури GA з проханням допомогти створити проєкт з благоустрою. Вони почали планувати проєкт розробки концепції розвитку території, та обговорювати її із місцевою спільнотою.

Проєкт EIT Community New European Bauhaus «Подільський дворик» реалізується Бюро ініціативної архітектури GA та спільнота «Подоляночка- פּאָדאָליאַנאָטשקע» у співпраці з КП «Керуюча компанія  Подільського району». Влітку 2022 року вони отримали грантову підтримку від Європейського Інституту Інновацій та Технологій Європейського Союзу.

Проєктом передбачено: дослідження потреб місцевих мешканців; урбан-аналіз території; дві події спільного планування майбутніх трансформацій; планування розвитку території; реалізація малого проєкту благоустрою спільно з мешканцями; презентація просторової концепції розвитку території. Реалізація триватиме протягом жовтня-грудня 2022 року.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button