Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23609 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: imhd.sk

Київрада урізала проєкти розвитку громадського транспорту на 1,2 мільярда гривень. Про це повідомляє ініціатива «Пасажири Києва».

Депутати внесли зміни до бюджету Києва на 2022 рік та програми економічного та соціального розвитку на 2021-2023 роки – в частині фінансування на поточний рік. Зокрема, вони проголосували за зменшення на 663,3 мільйона гривень видатків, які були передбачені на утримання та розвиток метро. На 423,8 мільйона гривень було зменшено фінансування на компенсацію вартості проїзду пільгових категорій громадян в комунальному автомобільному та електротранспорті.

Що стосується змін до програми соціального та економічного розвитку на 2021-2023 роки, то мова йде про перерозподіл фінансування на проведення капітальних ремонтів та будівництв в поточному році.

У КМДА це пояснюють тим, що на деяких об’єктах роботи призупинено, а тому заплановані на них видатки вирішили направити на «пріоритетні напрями та заходи, що потребують першочергового фінансування в умовах воєнного стану». Так, Київрада «зняла» 105 мільйонів гривень, які були передбачені на реконструкцію трамвайних ліній від вулиці Милославської до Дарницького залізничного вокзалу та 39,4 мільйона – на реконструкцію трамвайних ліній від вулиці Гната Юри до ЗАТ «Кисневий завод».

Натомість, як «Хмарочос» писав раніше, депутати виділили 183 мільйонів гривень на добудову Подільського мосту.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button