Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23517 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Київпастранс

Відсьогодні, 15 жовтня, в наземному громадському транспорті Києва розпочалося підключення маршрутів, на яких можна буде розрахуватися за проїзд банківською карткою, повідомляє міський голова Віталій Кличко.

Оплата проїзду банківською карткою вже доступна в автобусах 6, 21, 41, 46, 50, 59, 61, 70, 73, 79, 98, 99, 101, 102, 103, 114. Про те, чи працює система на тому чи іншому маршруті, свідчать фірмові наліпки на валідаторах. 

Для оплати достатньо прикласти банківську картку або смартфон до валідатора. Сервіс дозволяє користуватися також і застосунком Київ Цифровий, і карткою киянина. Вартість разової поїздки при оплаті банківською карткою — 8 гривень.

Упродовж двох-трьох наступних тижнів система має запрацювати на всіх маршрутах та всіх видах комунального наземного громадського транспорту.

У метро Києва можливість сплатити за проїзд банківською карткою запустили у 2015 року.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button