Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 286 днів. За цей час ми опублікували 23554 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: УЗ

У чат-боті Укрзалізниці відтепер можна придбати абонементи на місячний проїзд приміськими рейсами в Київській, Житомирській, Чернігівській, Вінницькій, Хмельницькій, Сумській, Черкаській, Кіровоградській, Миколаївській та Одеській областях. Про це повідомляє пресслужба перевізника.

Вартість абонементу стартує від 200 гривень і залежить від конкретного маршруту, обраного пасажиром. При покупці абонементу пасажир отримує безлімітну кількість поїздок приміськими рейсами за обраним маршрутом протягом 30 днів від дати старту абонемента. Проїзд можливий не частіше, ніж раз на дві години.

Наприклад, абонемент від столичного вокзалу до Ірпеня, або від Святошина до Бучі коштує 600,02 гривні. Абонемент можна придбати також на київську кільцеву електричку – вартість на всі напрямки складає 600,02 гривні.

Щоб придбати абонемент на кільцеву електричку, потрібно зайти в розділ «Місячний приміський», самостійно вказати станцію відправлення, станцію прибуття по маршруту кільцевої електрички та обрати дату початку дії абонементного квитка.

Враховуючи, що вартість однієї поїздки становить 15 гривень, абонемент буде вигідний тим пасажирам, хто користується електричкою частіше двох разів на день в робочі дні.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button