Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: УНІАН

Під час чергової атаки росіян на Київ жителі міста повідомляють про закриті укриття. Про це повідомила депутатка Євгенія Кулеба, яка отримала відповідні звернення містян.

Станом на дев’яту ранку по Києву зафіксовано чотири прильоти. Підтверджено влучання по житловому будинку в Шевченківському районі. Наразі інформація про постраждалих уточнюється.

Як ми писали раніше, рятувальники мають зрізати замки з укриттів, якщо балансоутримувачі не відкриватимуть їх під час повітряної тривоги. Всі укриття, які належать до фонду захисних споруд, мають бути відкриті та доступні для мешканців під час повітряної тривоги. Сховища позначені на спеціальній мапі.

Балансоутримувачі мають цілодобово забезпечувати доступ населення до укриттів за сигналів про повітряну загрозу. Водночас, якщо укриття залишатимуться закритими під час тривоги, мешканців просять телефонувати рятувальникам або в поліцію за номерами 101 або 102. А також можна подзвонити у кол-центр за номером 1551.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button