Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: SUTTIPONG SURAK / Unsplash

Громадська організація «Місто-сад» оголосила конкурс палісадників.

Охочих взяти участь закликають зробити фото свого палісадника й розповісти історію його створення та про рослини, які там ростуть. Фото й текст потрібно надіслати до п’ятого листопада на електронну адресу [email protected].

Переможці отримають набір насіння двадцяти культур.

Це частина проєкту «Сади», спрямованого на просування садівництва як символу та відновлення України. Зокрема, у межах цього проєкту група дослідників розробляє поняття «український сад» і методологію створення малих садів. Далі планують створити три малі сади у деокупованих містах Київщини: Бучі, Ірпені та Бородянці.

Крім того, команда працює над створенням інтерактивної карти типових рослин України — рослин-брендів та рослин-ендеміків, — а також карти «Парки України».

Планується освітній цикл: 18 відеолекцій про те, як садити та доглядати за рослинами, і десять лекцій курсу «Рослини лікують», в яких ьратимуть участь митці.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button