Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23275 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Україна продовжує отримувати нові гучні перемоги на міжнародному рівні. Букмекерська контора Parimatch Ukraine була офіційно визнана найкращим онлайн-бетінг і iGaming оператором на території країн Східної Європи. Престижна всеєвропейська нагорода в сфері азартних розваг вперше поїде саме до України. Окрім того ця нагорода стала далеко не першою для найбільшої вітчизняною букмекерської контори.

БК Паріматч стала переможницею SBC Awards 2022

22 вересня в Барселоні зібралися сотні учасників, журналісти з різних куточків світу, представники конкурсного журі SBC Awards 2022, чия експертна думка кожного року допомагає визначати кращих з кращих на ринку азартних розваг.

Українська букмекерська контра Parimatch Ukraine зуміла в черговий раз підтвердити власний статус одного із головних гравців на ринку Східної Європі азартних розваг. Вона стала офіційним володарем нагороди «Оператор року у Східній Європі». Експертне журі орієнтувалося на наступні критерії при оцінюванні претендентів на цю престижну нагороду: рівень інноваційності, рівень впровадження нових технологій, якість сервісу, відповідність загальноприйнятим світовим стандартам безпеки інформації, соціальні і корпоративні ініціативи.

Ця нагорода стала для нас справжньою оцінкою нашої діяльності від колег по цеху. Фактично це не просто перемога Parimatch Ukraine, а офіційне визнання високого рівня професіоналізму, наших спеціалістів. Весь світ визнав нашу країну. Ми це бачимо щодня і відчуваємо світову підтримку. Зараз ця нагорода сприймається дещо інакше, оскільки тепер мі більше цінуємо саме людське життя. Ми дякуємо всім нашим воїнам та продовжуємо спільно з усією країною працювати на перемогу», – зазначила Н. Гілевич, СЕО Паріматч Україна.

Читайте як отримати бонус 2500 грн від Паріматч.

Маркетинговий відділ Паріматч вигравши престижну вітчизняну нагороду «Effie Awards Ukraine 2021»

Команда маркетологів компанії «Parimatch Ukraine» здобула престижну нагороду в рекламній сфері за напрямком «Розваги».

Назва кращих команд маркетологів України 2021 року була оголошена представниками Всеукраїнської рекламної коаліції, які взаємодіяли разом з представниками аналітичної компанії «Factum Group Ukraine» в рамках вручення премії «Effie Awards Ukraine 2021».

Саме під цю церемонію Паріматч Україна ініціювала нову номінацію, яка отримала назву «HIT TECH». Вона стосувалася технологічної реклами та рекламних кампаній майбутнього. Ця нагорода була вручена компанії «Bickerstaff», яка проявила креативність під час проведення маркетингової компанії, пов’язаної з популяризацією мобільного додатку «Sense SuperApp» від Alfa-Bank Ukraine.

В рамках номінації в якості призу виступила стилізована кібер-рукавичка. Вона символізувала собою зв’язок, що існує між сучасними технологіями, спортом, креативом, що і є основою компанії Паріматч Україна. Наразі компанія вкладає величезні кошти в вітчизняний спорт, а також в різні інноваційні вітчизняні стартапи.

Нагороди Паріматч від Української асоціації журналістів

22 січня 2016 року асоціація спортивних журналістів України (АСЖУ) провела церемонію нагородження найкращих спортивних ЗМІ, найкращих видань та проектів, а також відзначила меценатів вітчизняного спорту. На щорічне свято АСЖУ, яке відбулося у прес-центрі київського Палацу спорту, приїхали відомі журналісти з усіх регіонів України та спортивні спонсори країни. Серед переможців організатори церемонії відзначили ТОВ «Парі-Матч» – компанія отримала дві престижні нагороди за меценатську діяльність у сфері спорту.

Під час офіційної частини заходу представники ТОВ «Парі-Матч» отримали нагороди «Меценат спорту» (за низку соціально значущих проектів з розвитку спорту в країні) та «Кращий проект року» (за створення спортивно-інформаційних центрів «Parіmatch.ua» у Києві) та Одесі).

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button