Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 280 днів. За цей час ми опублікували 23517 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook/TsumKyiv

Центральний універмаг у Києві презентував першу благодійну колекцію сувенірної продукції. Її створили разом із музеєм Івана Гончара та за підтримки глобальної ініціативи UNITED24. Про це повідомляє пресслужба ЦУМу.

Увесь прибуток від продажу направлять на збереження колекції музею та відбудову України.

У ЦУМі представлені футболки, екошопери, чашки у білих і чорних кольорах зі світлинами картин «Портрет дівчини у вінку» (1920-30 рр.) та «Козак Мамай» (1801-1900 рр.), листівки з репродукціями українських митців – «Родина Павла Петренка» (1941 р.), «Несе Галя воду…» (1984 р.) та «Голуби на пеньку» (сер. 20 ст.). А також свічки з ароматами диких трав, кедру та квітів безсмертника, дикої ружі і півонії, що традиційно входили до складу українського вінка, та свічки з легкими нотами лісових трав, які споконвіків ростуть на українській землі, деревію, барвінку, мальви та любистку.

Так, парфумована свіча коштує 950 гривень, листівка – 100 гривень, футболка – 2700, шопер – 1000 гривень, чашка – 550 гривень.

ЦУМ приєднався до фандрейзингової платформи для збору пожертв зі всього світу на підтримку України – UNITED24. Платформа UNITED24 дає можливість зробити донат в один клік із будь-якої країни. Гроші надходять на офіційні рахунки Національного банку, прив’язані до міністерств. Пожертвувати можна на один із трьох напрямків: армію та розмінування, гуманітарну й медичну допомогу або на відбудову України. За три місяці платформа UNITED24 зібрала понад 166 млн доларів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button