Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Житловий будинок у Бородянці

Європейський Союз розглядає можливість використання заморожених активів російського центрального банку на мільярди євро для допомоги у відновленні України. Про це повідомляє Вloomberg.

За даними виданнями, обговорення перебувають на початковій стадії. Нещодавно експертам з правових питань було доручено розглянути можливі варіанти.

Крім того, виконавча влада ЄС вивчає способи назавжди перекрити Путіну доступ до коштів, що перебувають у Євросоюзі. Ідеться про 300 млрд доларів резервів центрального банку РФ, які були заморожені ЄС, США та іншими союзниками після вторгнення РФ в Україну.

Раніше ми писали, що Варшава наполягає, щоб власність російських олігархів, які потрапили під санкцій, а також сотні мільярдів євро заморожених резервів центрального банку РФ, передали для відновлення України.

Також питання використання російських активів вже порушувалося і в США, але неясно, чи вживатиме Білий дім заходів з арешту російських резервів у доларах. Поки що Вашингтон висловлював сумніви щодо цього.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button