Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: traconference.eu

Міська рада Лісабона вирішила зробити муніципальну мережу прокату велосипедів GIRA безкоштовною для мешканців португальської столиці. Про це пише The Mayor.

Цього літа громадський транспорт вже став безкоштовним для молоді до 23 років і пенсіонерів старше 65. Їм видали спеціальні картки Navegante Pass, які треба щомісяця підтверджувати щодо користування послугою. З 2023 року ці дві групи населення зможуть безоплатно користуватися й велосипедами. Згодом планують зробити прокат безкоштовним для всіх мешканців міста.

З 2017 року проїзд у муніципальному транспорті був безоплатним для дітей віком до 12 років.

Ці заходи є частиною цілей міської влади щодо екологічної стійкості, боротьби зі зміною клімату та покращення мобільності людей.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button