Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Візуалізація: Львів Інвест Парк

Виконавчий комітет Львівської міськради погодив будівництво офісного центру з підземним паркінгом на території колишнього винного заводу на Підзамчі. Про це йдеться на сайті ЛМР.

На початку 2021 року депутати Львівської міськради передали земельну ділянку під колишнім винзаводом на вулиці Волинській, 10 компанії «Львів Інвест Парк» в оренду на десять років. Наприкінці вересня депутати затвердили детальний план території, згідно з яким замість закинутого винного заводу збудують офісний центр.

Головний архітектор Львова Антон Коломєйцев повідомив, що нове будівництво на території винного заводу передбачає лише офіси та приміщення з громадськими функціями. Окрім того, тут передбачений підземний паркінг на 86 місць.

За даними платформи YouControl, засновниками ТзОВ «Львів Інвест Парк» є дружина і діти колишнього народного депутата і кандидата в мери Львова Ігоря Васюника.

Закинута будівля розташована на Підзамчі неподалік горілчаного заводу «Гетьман» у межах історичного ареалу Львова. Більшість приміщень, де колись працював завод, закинуті, завод не працює декілька десятиліть. Архітектори пропонують частину будівель знести, а деякі реконструювати. Водночас забудова буде висотною до п’яти поверхів.

Фото: Google Maps

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button