Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Чернівецьке тролейбусне управління

У Чернівцях влітку завершили реконструкцію громадського простору на перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Університетської, яку розпочали ще до початку повномасштабної війни. Про це повідомив заступник мера міста Василь Зазуляк.

У рамках ремонту створили нову тролейбусну зупинку. Біля зупинкового комплексу розташували фонтан з питною водою, кашпо з деревами, місця для сидіння та велопарковку.

Скріншот

Інспектор відділу архітектури міського департаменту урбаністики Богдан Старик додав, що під час реконструкції були облаштовані спеціальні бордюри, аби громадський транспорт міг під’їжджати впритул і не пошкоджувати колеса. Також там встановлені радіусні бордюри.

Фото: t.me/ne_urban

Крім того, вперше в місті на перетині вулиць Богдана Хмельницького і Лесі Українки створили підняте перехрестя.

Фото: t.me/ne_urban

Простір доступний для всіх груп населення: є пониження тротуарів і тактильна плитка.

Фото: t.me/ne_urban

Проєкт реалізували в рамках співпраці з Integrated Urban Development in Ukraine за фінансової підтримки урядів Німеччини та Швейцарії.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button