Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: unsplash

В усіх районах Києва відновили водопостачання, але потрібен час, щоб система запрацювала на повну потужність. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко.

За його словами, у деяких споживачів усе ще може спостерігатися понижений тиск води в системі – це стосується киян, які мешкають на верхніх поверхах багатоповерхівок. Спочатку повернули водопостачання на лівому березі столиці.

Внаслідок російських обстрілів 23 листопада без світла та води залишилося 80% столиці. Зранку без світла залишалося 25% житлового фонду міста. Через ураження енергооб’єктів країни у столиці тимчасово припинили роботу трамваї, а також фунікулер. До стабілізації ситуації в енергосистемі інтервал руху поїздів у київському метро збільшили до десяти хвилин.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button