Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Ілюстративне фото: unsplash

На базі кіностудії FILM.UA відкрили коворкінг з робочими місцями, швидкісним інтернетом та генераторами. На території студії також є ресторан та кафе, стоянка для авто та велосипедів, зарядні станції для електротранспорту та бомбосховище на випадок повітряної тривоги.

На базі кіностудії є сім офісів площею від 12 до 25 квадратних метрів та більше 60 робочих місць. Коворкінг працює з дев’ятої ранку до шостої вечора.

Нефіксоване робоче місце коштує 90 гривень в годину, фіксоване – 100. Робочий день з нефіксованим робочим місцем коштуватиме 300 гривень, нефіксованим – 350. Коворкінг для команди – 900 гривень в годину або три тисячі в день.

У вартість входить спортзал, клінінг, цілодобова охорона, відеоспостереження, система контролю доступу тощо.

Студія знаходиться на вулиці Миколи Закревського, 22 на Троєщині.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button