Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: vdng.ua

Від 10 грудня до 26 лютого на київському Виставковому центрі діятиме святковий простір. У пресслужбі запевняють — в умовах критичного енергозаощадження.

Так, на ВДНГ відмовилися від новорічної сцени й усіх заходів. Використають декорації минулих років. Новорічні іграшки для ялинки зроблять учні художніх шкіл. Всі інші витрати — коштом підприємства.

Однак буде святкова ялинка, ковзанка, гірка, резиденція Санти, Оранжерея та ще деякі локації. «Ворог може тимчасово відібрати в нас світло, тепло, воду, проте ніхто й ніколи не забере в нас право на нормальне життя та віру в добро», — коментує гендиректор Експоцентру Євген Мушкін.

Енергію для основних локацій постачатимуть електрогенератори, також топитимуть дровами. Страви на фудкортах готуватимуть переважно на грилі. Участь братимуть заклади Coffee Lover, HayLoft 2.0, «Білий Налив», Biologist, «Квіткова Мафія», «Бар Бабак піцерія». Поряд встановлять бочки з вогнищами.

Фото: vdng.ua

Під час повітряної тривоги всі локації припинятимуть роботу. Адміністратори проситимуть відвідувачів пройти в найближчі укриття: їх облаштують у павільйонах № 1, 5, 13, а ще можна скористатися станцією метро «Виставковий центр».

«Зимова країна на ВДНГ» працюватиме щоденно з 10:00 до 21:00. Вхід вільний. Частину коштів, які відвідувачі витратять на самих локаціях, спрямують на потреби ЗСУ.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button