Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Ілюстративне фото: kufer.media

В Івано-Франківську два комунальні автобуси перетворять на пункти обігріву зі системами Starlink, вони курсуватимуть містом у випадку повного блекауту. Про це повідомив мер Руслан Марцінків, пише місцеве видання «Курс».

Марцінків написав в Facebook, що автобуси їздитимуть по всьому місту і в різних мікрорайонах на кінцевих зупинках на годину зупинятимуться, аби всі бажаючі могли погрітися. У пересувному пункті обігріву можна буде підзарядити гаджети, випити гарячого чаю з печивом. Вартість проїзду безоплатна.

«Це більше для молоді, там буде інтернет. Будуть такі пересувні пункти обігріву для молодих людей. Особливо це важливо, зважаючи на те, що є проблеми зі зв’язком та інтернетом», – заявив Марцінків.

Загалом у місті на випадок тривалого відключення електроенергії підготували вже 70 пунктів обігріву. Їх облаштували буржуйками, генераторами, печивом і чаєм.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button