Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: David Shankbone / Вікіпедія

Мерія Нью-Йорка відкрила вакансію директора відділу з боротьби з гризунами, або «щурячого короля», як його вже охрестили журналісти.

«Ідеальний кандидат — високомотивований і дещо кровожерливий, націлений на пошук рішень на різних рівнях, таких як покращення ефективності роботи, збір даних, технологічні інновації, управління відходами та тотальні масові вбивства», — йдеться в оголошенні.

Майбутній винищувач щурів мусить бути резидентом Нью-Йорка, мати вищу освіту та щонайменше п’ять років досвіду в суміжній сфері діяльності, зокрема в міському плануванні, а також мати «хвацьку натуру, тонкий гумор й загалом крутий характер». 

Посада вимагатиме залученості у режимі 24/7. Натомість винагородою стане зарплатня від 120 тисяч до 170 тисяч доларів.

«Гризуни розповсюджують хвороби, пошкоджують житло та комунікації й навіть намагаються контролювати пересування працівників кухонь з метою забрати собі людські робочі місця. Хитрі, ненажерливі та плодючі, нью-йоркські щури славляться здатністю до виживання, але не вони керують містом, а ми», — описують ситуацію в мерії.

«Не існує НІЧОГО, що я ненавиджу більше, ніж щурів», — додає мер Нью-Йорка Ерік Адамс.

У 2014 році кількість щурів у Нью-Йорку оцінювалася у два мільйони, що приблизно дорівнює чверті від людської популяції міста. Про масштаб проблеми свідчать численні відео щурів, які всідаються на обличчя пасажирам метро та бігають у ресторанах.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button