Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Serhiy Ristenko

У випадку відсутності електропостачання внаслідок атак ворога в Києві працюватимуть окремі торгові мережі, ринки, магазини та ТРЦ. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко.

За його словами, міські чиновники та бізнес готуються до різних варіантів розвитку подій, зокрема, і до найгіршого сценарію. Наразі вже складено перелік, із зазначенням адрес, торгових мереж, продуктових ринків, супермаркетів та ТРЦ, які продовжуватимуть працювати на автономних джерелах живлення аби забезпечити потреби киян у продуктах харчування, воді, побутових та промислових товарах. Графік їх роботи в умовах відсутності електроенергії може бути скороченим.

Також працюватимуть три ринки: Бессарабський ринок (площа Бессарабська, 2 – Шевченківський район); Володимирський ринок (вулиця Антоновича, 115 – Голосіївський) та Житній ринок (вулиця Верхній Вал, 16 – Подільський район).

Адреси ТРЦ та супермаркетів доступні за посиланням.

Крім того, у випадку блекауту на всіх маршрутах наземного транспорту працюватимуть автобуси. Проїзд буде безкоштовним. Рух поїздів метро буде призупинений. 45 підземних станції метро працюватимуть як пункти тимчасового перебування людей та як укриття під час тривоги. Вхід на станції буде також безкоштовним, але потрібно мати при собі документ, що посвідчує особу. На станціях підземки буде інтернет-зв’язок, електроенергія, питна вода та санітарні вузли.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button