Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: unsplash

15 грудня відбудеться онлай-конференція для аграрних компаній щодо створення доданої вартості. Захід організувала Hard Skills Consulting.

Конференція проводиться для агрокомпаній, які вже розпочали переробку агропродукції, компаній харчової промисловості та майбутніх інвесторів у агро та фуд. На заході буде представлено 11 кейсів створення доданої вартості в індустріях зерна, фруктів, овочів, тваринництва, енергетики тощо.

Мета конференції: розширити можливості українських підприємств, орієнтованих на переробку сільськогосподарської продукції; досягти управлінського зростання керівникам для прийняття правильних стратегічних рішень; отримати знання та навики, необхідних топ-менеджеру для розвитку кар’єри та управління бізнесом.

Серед спікерів будуть представники Aitas Agro, Georgian Blue, Тас Агро, Panfruit Ukraine, Всеукраїнської агенції інвестицій та сталого розвитку та інші.

Квиток на конференцію, яка відбудеться 15 грудня о 10:00, коштує 4990 гривень. Частину коштів від продажу буде спрямовано на рахунок ЗСУ.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button