Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: unsplash

Поліція втратила проєкт облаштування наземного переходу на перехресті бульвару Тараса Шевченка та вулиці Пирогова, що надійшов від КП «Центр організації дорожнього руху», під час оборони Києва. Про це йдеться у відповіді патрульної поліції на запит Павла Постоєнка.

У відповіді йдеться, що патрульні готувалися до можливого відбиття нападу на адміністративну будівлю для недопущення проникнення ворога до вогнепальної зброї. Тому «оборона будувалася на закритті всіх точок можливого проникнення на територію управління та віконних рам від можливих пострілів».

Під час закриття вікон патрульні використовували різні види захисту, у тому числі архівні матеріали, службові журнали, листи, звернення тощо. Серед цих документів був проєкт облаштування переходу, який загубили.

У поліції стверджують, що розглянуть проєкт у разі повторного надходження від КП.

Проєкт облаштування наземного переходу на бульварі Шевченка став переможцем Громадського бюджету в 2019 році. Реалізацію проєкту зупиняли через супротив патрульної поліції, київських чиновників та Мінекології. Зокрема, за словами автора проєкту Сергія Пасюти, керівник патрульної поліції Юрій Зозуля був проти облаштування переходу. Міністерство екології відмовило в реалізації наземного переходу через те, що бульвар з 1972 року має статус ботанічної пам’ятки природи місцевого значення.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button