Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23618 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: КМДА

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з меркою Барселони Адою Колау, яка прибула з візитом до української столиці. Про це повідомляє КМДА.

Кличко показав очільниці Барселони зруйнований російським дроном-камікадзе будинок на вулиці Жилянській, яке місто не хоче відновлювати. Також Колау з делегацією відвідає пожежну частину, де працюють два пожежних спецавто, які Барселона передала Києву.

Київ уже отримав від Барселони в якості допомоги два пожежних авто, ще два передадуть на початку наступного року. Також іспанське місто передасть чотири потужних генератори, автокран з вантажопідйомністю до 40 тонн та захисні костюми для рятувальників проти різних видів загроз.

Київ та Барселона підписали меморандум про побратимство між містами 24 вересня цього року під час візиту Кличка до Барселони. Барселона стала сьомим європейським містом, з якими Київ підписав побратимство від початку широкомасштабної агресії РФ.

Наступного року Київ буде містом-партнером у відзначенні дня народження Барселони. На вулицях міста буде представлена українська культура, кухня, відбудуться заходи за участю митців із Києва.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button