Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23587 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: twitter/Mariana_Betsa

Естонія відправила до України вантаж із генераторами та електрообладнанням, повідомив міністр закордонних справ цієї країни Урмас Рейнсалу. 11 автобусів прямують до Житомира, Харкова, Бучі й Полтави.

Крім того, до Києва зі столиці Латвії Риги відправили партію енергетичного обладнання, зокрема 100 теплових гармат та 49 дизельних генераторів. Їх використовуватимуть для облаштування пунктів обігріву, які організовуються місцевою владою у кожному районі столиці, а також комунальними службами для проведення ремонту систем електро- та теплопостачання.

Також Словаччина планує надати Україні 300 генераторів. Також Україна отримує енергетичну допомогу від інших держав.

Росія, починаючи з десятого жовтня, завдає ракетних ударів по енергетичній інфраструктурі України. Удари, зокрема, завдаються по теплових електростанціях та трансформаторних підстанціях.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button