Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Netflix

12 грудня на Netflix вийшов спеціальний випуск шоу Девіда Леттермана «Наступний гість». Для нього американський телеведучий взяв інтерв’ю у президента України Володимира Зеленського.

Він приїхав до Києва потягом з Варшави в жовтні. Також під час свого візиту американський ведучий поспілкувався з керівником Укрзалізниці Олександром Камишіним, прогулявся центром Києва та побував на підпільному стендапі.

Розмова Леттермана та Зеленського відбулась у Києві на станції метро «Хрещатик». Леттерман каже, що ще не робив у своєму житті нічого подібного.

Перші слова, які сказав Леттерман під час інтерв’ю: «Я в захваті, що бачу вас особисто». За його словами, він захотів дізнатися про президента України більше, коли на початку війни Зеленський сказав українцям у відеозверненні: «Можливо, ви востаннє бачите мене живим».

Під час запису програми почала лунати повітряна тривога. Леттерман спитав, що робити далі, на що Зеленський відповів: нічого. Президент пояснив, що сирена нині означає звичку для кожного українця та нагадування про те, що війна не закінчилася.

Леттерман поцікавився про що Зеленський розмовляє з дітьми. За словами президента, його дітям неважливо, що він говорить при зустрічі – головне, що він поряд. Натомість він зазначив, що Путін вкрав дитинство в дітей України. «Але кожен з нас щось має віддати для захисту її – наші діти віддали своє дитинство».

Ведучий запитав, чи продовжує Зеленський жартувати зараз у повсякденному житті. У відповідь президент розповів жарт про війну, росіян та НАТО.  

У сюжеті, крім розмови з президентом, Леттерман поговорив з українським коміком Антоном Тимошенком. Під час візиту в Київ американський ведучий виступив на підпільному стендапі, почавши з жарту, що приїхав в Україну відпочити від жорстоких перестрілок у США.   

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button