Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: unsplash

У Київській школі економіки відбудеться серія практичних лекцій з мобільності громадян та міської логістики. Перша лекція пройде завтра, 13 грудня, за участі провідних урбаністів та аналітиків з питань мобільності.

Після перемоги Україні знадобляться нові підходи до відбудови та управління містами. Вони мають бути орієнтовані на громадян, спрямовані на подолання нерівності в міському середовищі, а також враховувати енергоефективність та сталість, що є керівними принципами стратегії відбудови Build Back Better.

Саме про такі стратегії розвитку та управління містами будуть говорити 13 грудня на першому воркшопі серії Build Back Better за участі провідних урбаністів та аналітиків з питань мобільності.

Під час воркшопу розглянуть управління ланцюгами поставок та мобільністю, принципи інновацій та мобільності, орієнтованої на громадян, Ride Pooling та впровадження зеленої мобільності, обслуговування громадян за допомогою інтегрованого громадського транспорту.

Тема: Серія практичних лекцій з мобільності громадян та міської логістики

Коли: 13 грудня, 15:30 – 19:00 за київським часом

Формат: Онлайн

Реєстрація: https://bit.ly/3VCIlir

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button