Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23539 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: leleka.com

Ресторан багатопрофільного медичного центру «Лелека» у Пущі-Водиці почав працювати як коворкінг. Там можна безкоштовно працювати при відключенні світла.  

Як коворкінг заклад працює з понеділка по суботу з 08:30 до 19:30, а у неділю – до 17:00.

У ресторані є безперебійний інтернет для комфортної роботи, зв’язок, світло та тепло, укриття на випадок повітряної тривоги, широкий вибір смачних страв та дитяче меню.

Вхід вільний. Зарезервувати місце для роботи можна за телефоном 044 390 34 44. Заклад розташований у приміщенні багатопрофільного медичного центру «Лелека» у Пущі-Водиці на вулиці Квітки Цісик, 56 (вхід до ресторану з вулиці).

Багатопрофільний медичний центр «Лелека» – сучасна медична установа, яка надає спеціалізовану висококваліфіковану акушерсько-гінекологічну, неантологічну допомогу, а також хірургічні медичні послуги для дорослих на рівні світових стандартів. Медичний заклад отримав сертифікат JCI, найпрестижнішої міжнародної системи акредитації медичних закладів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button